alle kategorier

Luftfugter

Hjem> Produkter > Luftfugter

RYHF25-1
RYHF25-2
RYHF25-3
RYHF25-4
RYHF25-5
RYHF25-1
RYHF25-2
RYHF25-3
RYHF25-4
RYHF25-5

Abs Materiale 5L Ultrasonic Air Room Desk Luftfugter maskine


Oprindelsessted:Hangzhou, Kina
Brand Name:COSYMIST
Model nummer:RYHF25
Materiale:Akryl
Kapacitet:5L
Sprayvolumen:600ml / H
UNDERSØGELSE
Beskrivelse

Smart Infrarød styring af luftdesinfektion 5L ultralydsbefugter til hjem og industri

Design Features

RYHF25-detail 1

Parametre Tabel

RYHF25-product information

Service

Som en professionel dysefabrik, for at imødekomme forskellige typer kunder, leverer vi forskellige typer af forretningsmodeller såsom: detailhandel, engros, tilpasset forarbejdning, OEM osv. Velkommen til at konsultere.

Vores tjenester: salg af standarddyseprodukter, ikke-standard produkttilpasning, udvikling af dyse til særlige formål, design af spraysystem, produktion, installation og test af dyseydelsesydelser.

Kundetilpasset service En række tilpassede formularer er tilgængelige: Skræddersyet: I henhold til din kreativitet, kombineret med vores rimelige kreativitet, til korttilpasning: I henhold til de gengivelser og designtegninger, du leverer, vil vi levere skræddersyet produktion. Tilpasningsteamet er professionelt og erfaret: mere end ti års erfaring R&D-eliter kan tilpasse det til dig; fra udseendedesign til produktion styres produktionen af ​​specialpersonale! Fuld garanti for kvaliteten af ​​tilpasning! Et komplet sæt af produkttilpasningsserviceløsninger: Fra efterspørgselsanalyse, produktudvælgelse, produktproduktion til produkttransport og landing, Refine bringer dig en samlet dyseprodukttilpasningsserviceløsning med ét stop. Mere omfattende tilpasningsproces: Detaljeret tilpasningsproces, der giver kunderne mulighed for at kontrollere hele processen sammen.

Perfekt kvalitetsstyringssystem, rig erfaring med dysefremstilling, nøjagtig dyseydelse. Professionel produktudvikling, salg, applikationsteam, mange års praktisk erfaring inden for dyseområdet, valget af mange globale kunder. Kundeorienteret, teamwork, professionel service, effektiv kommunikation, klar til at svare. Et professionelt team giver dig test, modelvalg, applikationsvejledning, højkvalitets sprayprodukter og eliminerer eftersalgsproblemer.

Kvalitet er vores værdighed, professionalisme er vores holdning!

Brand introduktion

Hangzhou Refine Industrial Co., Ltd. er en professionel producent inden for sprøjteområdet, med speciale i forskning og udvikling, design, produktion og salg af industrielle dyser og sprøjtesystemer. Virksomheden har flere importerede præcisionsbearbejdningsmaskiner, bearbejdningsnøjagtigheden er mindre end 2μm. Det har en række forskellige højpræcisionssprøjteydelsestestudstyr, såsom partikelstørrelse, sprøjteensartethed og slagkraft. Inden for spraykøling, støvkontrol, røggasafsvovling og denitrifikation, spraydeodorisering, højtryksvandtågebrandslukning og andre områder kan vi levere komplette tekniske produkttjenester og løsninger.

Kundespørgsmål og svar
    Matchede ingen spørgsmål!

UNDERSØGELSE